Μήνυμα: Ζητάμε συγνώμη για την αποχή από την ανανέωση της ιστοσελίδας μας, αλλά προσωπικοί και εργασιακοί λόγοι μας ανάγκασαν να απέχουμε ένα διάστημα. Είμαστε και πάλι κοντά σας!

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΑΠΟ DRONE - Ο ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. KEFALOVRYSO WATERFALLS

Ο καταρράκτης Κεφαλόβρυσο είναι ο ψηλότερος στην Ελλάδα αφού το συνολικό του ανάπτυγμα φτάνει περίπου τα 350μ. Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά των Τζουμέρκων. Βορειότερα υπάρχει μικρότερος παράλληλος καταρράκτης. Η πρόσβαση στους καταρράκτες γίνεται απο μονοπάτι που ξεκινά απο το Ορειβατικό Καταφύγιο Πραμάντων https://el.wikiloc.com/oreibasia-diadromes/20190501-wikiloc-tzoumerkakatafygio-pramantwn-kefalovryso-36702056 ή απο το καταφύγιο Μελισσουργών https://el.wikiloc.com/oreibasia-diadromes/kataphugio-melissourgon-katarraktes-kephalobruso-upsous-350m-15610420

Μουσική: zero-project - Silent dreams

Όποια ιστοσελίδα επιθυμεί, μπορεί να αναμεταδώσει οποιοδήποτε βίντεο, αυστηρά και ΜΟΝΟ μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση του YouTube. (Κοινοποίηση)
Απαγορεύεται η αναμετάδοση για δημιουργία εσόδων.
Σε περίπτωση αναμετάδοσης από τηλεοπτικούς σταθμούς να είναι εμφανές το Logo του καναλιού. Απαγορεύεται η λήψη και χρησιμοποίηση αποσπασματικών πλάνων από το βίντεο.
Σε περίπτωση απόκρυψης του λογοτύπου γίνεται παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.
TechNoCap