Μήνυμα: Ζητάμε συγνώμη για την αποχή από την ανανέωση της ιστοσελίδας μας, αλλά προσωπικοί και εργασιακοί λόγοι μας ανάγκασαν να απέχουμε ένα διάστημα. Είμαστε και πάλι κοντά σας!

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΜΜΟΓΛΩΣΣΑ, ΛΕΥΚΑΔΑ (DRONE). AMMOGLOSSA BEACH (SAND TONGUE), LEFKAS ISLAND, GREECE.

Η παραλία Αμμόγλωσσα είναι μια πολύ μικρή αμμώδης παραλία. Είναι η πιο κοντινή παραλία μπαίνοντας στο νησί της Λευκάδας απο την γέφυρα που την συνδέει με την Αιτωλοακαρνανία. Συγκεκριμμένα βρίσκεται μόλις 400 μέτρα Βορειοανατολικά της γέφυρας καθώς και του κάστρου της Αγίας Μαύρας και 2 km απο την πόλη της Λευκάδας. Δίπλα στην Αμμόγλωσσα και με κατεύθυνση προς τις παραλίες του Αη Γιάννη και του Μύλους ξεκινά και η παραλία της Γύρας που περιβάλει την Λιμνοθάλασσα της Λευκάδας.

Για εγγραφή στο κανάλι μου κάνε κλικ εδώ : https://bit.ly/34cjWGj
Facebook : https://www.facebook.com/KostasGertzos
Wikiloc : https://el.wikiloc.com/wikiloc/user.do?id=1891385

Όποια ιστοσελίδα επιθυμεί, μπορεί να αναμεταδώσει οποιοδήποτε βίντεο, αυστηρά και ΜΟΝΟ μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση του YouTube (Κοινοποίηση). Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των βίντεο σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή. Απαγορεύεται το κατέβασμα και η χρήση αποσπασμάτων ή ολόκληρων βίντεο για οποιαδήποτε λόγο. Απαγορεύεται η αναμετάδοση για δημιουργία εσόδων.
Σε περίπτωση αναμετάδοσης από τηλεοπτικούς σταθμούς απαιτείται άδεια μου και να είναι εμφανές το Logo του καναλιού.
Απαγορεύεται η λήψη και χρησιμοποίηση αποσπασματικών πλάνων από το βίντεο.
Σε περίπτωση απόκρυψης του λογοτύπου γίνεται παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση απαιτείται άδεια μου.
TechNoCap