Μήνυμα: Ζητάμε συγνώμη για την αποχή από την ανανέωση της ιστοσελίδας μας, αλλά προσωπικοί και εργασιακοί λόγοι μας ανάγκασαν να απέχουμε ένα διάστημα. Είμαστε και πάλι κοντά σας!

ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑΝΝΙΣΚΑΡΙ, ΑΧΑΪΑ (DRONE). GIANISKARI BEACH AERIAL VIEW, ACHAEA, GREECE.

Η παραλία Γιαννισκάρι βρίσκεται στην Δυτική Αχαϊα και συγκεκριμένα 5 km νότια του ακρωτηρίου Αράξου και 3 km δυτικά της λιμνοθάλασσας Καλογερά και 1 Km βορειότερα της παραλίας Καλόγριας. Η πρόσβαση απο Πάτρα γίνεται μέσω Κάτω Αχαΐας - Λακόπετρας. Στα λατομεία Αράξου πηγαίνουμε δεξιά ακολουθώντας την πινακίδα και τον ασφαλτόδρομο μέχρι τον οικισμό Ακρωτήριο Αράξου γνωστότερο ως Παραλίμνη. Εκει σε μια διασταύρωση πηγαίνουμε αριστερά (υπάρχει σχετική πινακίδα). Τα τελευταία 3 km μετα την Παραλίμνη είναι χωματόδρομος. Η παραλία έχει μήκος 750 μέτρα και πλάτος που κυμαίνεται απο 25 έως 100 μέτρα και είναι αμμώδης. Τα νερα της είναι καθαρά και ζεστά, ειναι δε αρκετά ρηχά σε απόσταση 50 m απο την ακτή, παρόμοια με την παραλία της Καλόγριας που βρίσκεται νοτιότερα. Η παραλία αν και δυσκολοπρόσιτη έχει αρκετό κόσμο και διαθετει καντίνα, ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Για εγγραφή στο κανάλι μου κάνε κλικ εδώ : https://bit.ly/34cjWGj
Facebook : https://www.facebook.com/KostasGertzos
Wikiloc : https://el.wikiloc.com/wikiloc/user.do?id=1891385

Όποια ιστοσελίδα επιθυμεί, μπορεί να αναμεταδώσει οποιοδήποτε βίντεο, αυστηρά και ΜΟΝΟ μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση του YouTube (Κοινοποίηση). Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των βίντεο σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή. Απαγορεύεται το κατέβασμα και η χρήση αποσπασμάτων ή ολόκληρων βίντεο για οποιαδήποτε λόγο. Απαγορεύεται η αναμετάδοση για δημιουργία εσόδων.
Σε περίπτωση αναμετάδοσης από τηλεοπτικούς σταθμούς απαιτείται άδεια μου και να είναι εμφανές το Logo του καναλιού.
Απαγορεύεται η λήψη και χρησιμοποίηση αποσπασματικών πλάνων από το βίντεο.
Σε περίπτωση απόκρυψης του λογοτύπου γίνεται παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση απαιτείται άδεια μου.
TechNoCap