Μήνυμα: Ζητάμε συγνώμη για την αποχή από την ανανέωση της ιστοσελίδας μας, αλλά προσωπικοί και εργασιακοί λόγοι μας ανάγκασαν να απέχουμε ένα διάστημα. Είμαστε και πάλι κοντά σας!

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΙΜΝΗ (DRONE). MONASTIRAKI & BLUE LAKE AERIAL VIEW, FOKIDA, GREECE

Το Μοναστηράκι βρίσκεται δίπλα στην παραλιακή εθνική οδό Αντιρρίου - Ιτέας, 13 km A της Ναυπάκτου με πληθυσμό 279 κατοίκους (απογραφή 2011). Είναι αμφιθεατρικά χτισμένο με στενά δρομάκια και σπίτια με κεραμοσκεπή.
Η παραλία βρίσκεται 500 μέτρα δυτικά του χωριού και είναι από τις πιο ξεχωριστές της Φωκίδας αφού διαθέτει μικρά βότσαλα και χαλίκι, ενώ τα νερά είναι πεντακάθαρα και καταγάλανα. Υπάρχει επίσης οργανωμένη παραλία όπου λειτουργεί beach bar για καφέ και ποτό. Το εντυπωσιακό στοιχείο της παραλίας η μικρή «λίμνη» που οι ντόπιοι αποκαλούν «γαλάζια λίμνη». Πρόκειται για μικρό κλειστό υδροβιότοπο τον οποίο χωρίζει από τη θάλασσα ένα στενό κομμάτι ξηράς. Υπάρχει μικρό άνοιγμα - κανάλι με το οποίο η λιμνούλα επικοινωνεί με την θάλασσα.

Music: Ikson - Alive
https://soundcloud.com/ikson/alive

Για εγγραφή στο κανάλι μου κάνε κλίκ εδώ : https://bit.ly/34cjWGj
Facebook : https://www.facebook.com/KostasGertzos
Wikiloc : https://el.wikiloc.com/wikiloc/user.do?id=1891385

Όποια ιστοσελίδα επιθυμεί, μπορεί να αναμεταδώσει οποιοδήποτε βίντεο, αυστηρά και ΜΟΝΟ μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση του YouTube. (Κοινοποίηση)
Απαγορεύεται η αναμετάδοση για δημιουργία εσόδων.
Σε περίπτωση αναμετάδοσης από τηλεοπτικούς σταθμούς να είναι εμφανές το Logo του καναλιού. Απαγορεύεται η λήψη και χρησιμοποίηση αποσπασματικών πλάνων από το βίντεο.
Σε περίπτωση απόκρυψης του λογοτύπου γίνεται παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.
TechNoCap