Μήνυμα: Ζητάμε συγνώμη για την αποχή από την ανανέωση της ιστοσελίδας μας, αλλά προσωπικοί και εργασιακοί λόγοι μας ανάγκασαν να απέχουμε ένα διάστημα. Είμαστε και πάλι κοντά σας!

ΟΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΣΚΡΑ (ΚΟΥΠΑΣ) ΚΑΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΙΜΝΗ ΑΠΟ DRONE. SKRA WATERFALLS AND BLUE LAKE.

Η "Γαλάζια λίμνη" με τα σμαραγδένια νερά και τους καταρράκτες βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με διαμορφωμένο πλακόστρωτα μονοπάτια και σκαλιά. Στον χώρο αυτό υπάρχουν τρία σημεία με καταρράκτες, το ποταμάκι και η σπηλιά, υπάρχουν δε και ξύλινα παγκάκια για πικνικ. Η τοποθεσία της είναι στα βόρεια σύνορα της χώρας μας μεταξύ των χωριών Σκρά και Κούπας του Κιλκίς. Η μικρή λίμνη οφείλει το χρώμα της σε απολιθωμένους οργανισμούς που βρίσκονται στον πυθμένα της. Η ακριβής τοποθεσία της λίμνης και κάποιες πληροφορίες δίνονται στον σύνδεσμο https://el.wikiloc.com/peripatos-diadromes/katarraktes-skra-koupas-8-8-2016-14434276

Το τραγούδι Transcend του καλλιτέχνη Audionautix έχει άδεια με βάση το εξής: Creative Commons Attribution (https://creativecommons.org/licenses/...)
Καλλιτέχνης: http://audionautix.com/

Όποια ιστοσελίδα επιθυμεί, μπορεί να αναμεταδώσει οποιοδήποτε βίντεο, αυστηρά και ΜΟΝΟ μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση του YouTube. (Κοινοποίηση)
Απαγορεύεται η αναμετάδοση για δημιουργία εσόδων.
Σε περίπτωση αναμετάδοσης από τηλεοπτικούς σταθμούς να είναι εμφανές το Logo του καναλιού. Απαγορεύεται η λήψη και χρησιμοποίηση αποσπασματικών πλάνων από το βίντεο.
Σε περίπτωση απόκρυψης του λογοτύπου γίνεται παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.
TechNoCap