Μήνυμα: Ζητάμε συγνώμη για την αποχή από την ανανέωση της ιστοσελίδας μας, αλλά προσωπικοί και εργασιακοί λόγοι μας ανάγκασαν να απέχουμε ένα διάστημα. Είμαστε και πάλι κοντά σας!

ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗ ΓΛΥΚΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ (DRONE). ACHERON SPRINGS DRONE VIEW, THESPROTIA, GREECE.

Ο Αχέροντας (Αχέρων) είναι ποταμός της Ηπείρου, μήκους 52 km, που διασχίζει τις περιφερειακές ενότητες Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Πρεβέζης. Οι πρώτες πηγές του είναι στο όρος Τόμαρος των Ιωαννίνων. Άλλες πηγές του βρίσκονται στα όρη του Σουλίου και της Παραμυθιάς. Πολύ γνωστές είναι οι πηγές του χωριού Γλυκή Θεσπρωτίας. Ο Αχέρων εκβάλλει στο χωριό Αμμουδιά της Πρέβεζας. Η Γλυκή είναι χωριό του δήμου Σουλίου της περιφερειακής ενότητας (Νομού) Θεσπρωτίας.
Το ίχνος μιας κυκλικής διαδρομής με τη διάσχιση του ποταμού Αχέροντα δίνεται στον σύνδεσμο https://el.wikiloc.com/oreibasia-diadromes/diaskhise-akheronta-peges-akheronta-skala-tzabelainas-gephura-akheronta-akherontas-19263707

Για εγγραφή στο κανάλι μου κάνε κλικ εδώ : https://bit.ly/34cjWGj
Facebook : https://www.facebook.com/KostasGertzos
Wikiloc : https://el.wikiloc.com/wikiloc/user.do?id=1891385

Όποια ιστοσελίδα επιθυμεί, μπορεί να αναμεταδώσει οποιοδήποτε βίντεο, αυστηρά και ΜΟΝΟ μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση του YouTube. (Κοινοποίηση)
Απαγορεύεται η αναμετάδοση για δημιουργία εσόδων.
Σε περίπτωση αναμετάδοσης από τηλεοπτικούς σταθμούς να είναι εμφανές το Logo του καναλιού. Απαγορεύεται η λήψη και χρησιμοποίηση αποσπασματικών πλάνων από το βίντεο.
Σε περίπτωση απόκρυψης του λογοτύπου γίνεται παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.
TechNoCap